Serviciile noastre

Înțelegem de ce este relevant proiectul tău, analizăm concurența, facem research calitativ și cantitativ și găsim cele mai bune strategii de comunicare pentru nevoile tale.

demo-attachment-1028-09

Cum te putem ajuta ?

Înțelegem nevoia business-ului sau organizației tale: cine sunt oamenii cărora vrei să le comunici despre campaniile/proiectele tale și care sunt obiectivele.

Cercetăm în profunzime, în baza datelor și bunelor practici de la competitorii de pe piață, pentru a construi o strategie de comunicare focusată pe nevoile tale. Stabilim când trebuie să comunici, ce să comunici, pe ce canale și care este formatul cel mai potrivit.

Implementăm strategia alături de experți cu background în PR, jurnalism, mediul ONG, social media, branding&marketing, corporate social responsibility și storytelling. Evaluăm constant ce și cum funcționează, adaptăm strategia și instrumentele pentru a îmbunătăți permanent comunicarea.

 Analizăm impactul și rezultatele.

Facem research de cea mai înaltă calitate în funcție specificul proiectului sau al campaniei: de la cercetare calitativă (interviuri sau focus-grupuri) la analize (de date, studii și texte legislative) sau implementarea de chestionare și alte instrumente de consultare către publicul țintă.

Redactăm/edităm comunicatul de presă, prin găsirea celui mai potrivit unghi, care să fie o punte între interesul public, jurnaliști și campania/proiectul tău. Noi nu facem doar un comunicat de presă, ci construim un mesaj autentic și relevant pentru publicul tău țintă.

Diseminăm comunicatul către o listă de canale mass-media adaptată nevoilor tale.

Intermediem relația cu jurnaliștii pentru declarații, interviuri, organizarea de evenimente, conferințe etc. Îți oferim consultanță înainte de a avea o apariție publică.

Realizăm articole paid media (advertoriale) și pitchuim subiecte pentru jurnaliști despre campania ta sau business-ul tău.

Te ajutăm dacă ești într-un impas în privința comunicării despre business-ul sau campaniile tale. Dacă nu știi de unde să pornești strategia de comunicare, dacă ai nevoie de idei fresh și un insight creativ pentru acțiuni de comunicare punctuale sau pe termen lung, îți stăm la dispoziție

Meșterim doar acele tipuri de conținut cu sens, care te ajută să-ți îndeplinești obiectivele: 

copy-uri social media

newslettere

articole pentru site-ul tău

comunicate de presă și articole de paid media (advertoriale) precum și alte materiale pentru mass-media

discursuri

white papers&alte prezentări corporate

scrisori oficiale, petiții etc.

Vrei să devii un business sustenabil sau să faci o schimbare în bine prin sprijinirea unei organizații sau altor inițiative cu impact social? Vrei să atragi mai mulți angajați în business-ul/ organizația ta? Venim în ajutorul tău cu strategia și instrumentele de care ai nevoie:

construim și implementăm strategia în acord cu viziunea și așteptările tale

găsim parteneri compatibili pentru misiunea ta

evaluăm impactul campaniei și comunicăm rezultatele

Oferim servicii complete de marketing digital pentru a ajuta organizațiile și antreprenorii (care vor să producă impact social) să-și îndeplinească obiectivele.

Serviciile noastre de marketing digital cuprind:

Campanii publicitare online: putem crea, implementa și monitoriza campanii publicitare online prin motoare de căutare (cum ar fi Google AdWords), rețele social media (cum ar fi Facebook Ads), platforme de afișare publicitară (cum ar fi Google Display Network) și alte canale online.

Servicii de marketing prin intermediul platformelor de social media: Putem crea campanii publicitare, gestiona paginile de social media și crea conținut de calitate pentru Facebook, Instagram, TikTok, Twitter și LinkedIn.

Analiză și raportare: Oferim servicii de analiză a performanței campaniilor online și de raportare a rezultatelor astfel încât să poți înțelege care sunt următorii pași în dezvoltarea campaniei tale.